Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Rauhala / Keimiö  

 

 

rauhala_kesll.jpg

middsummer_2010_kes-hein_053kopio.jpg

 

middsummer_2010_kes-hein_049kopio.jpg

 

varaukset ja tiedustelut

Fell Trek,
Muoniontie 3124, 99135 Rauhala

info@felltrek.fi
 +358 405 098 210       

 

   Majoitushintoja

Keskellä tunturijonoa Pallas-Yllästunturin Kansallispuiston kainalossa
Jerisjärven Rannalla, Tunturi-Lapissa.
Majoitusta 2 hh, 3-4 hh.
Tutustu aktiiviohjelmaviikkoihimme , retkiin ja vaelluksiin sivuistoillamme.

Kesä ja syysohjelmamme

löytyvät kotisivujemme kieliversioista ( Suomi, Englanti, Saksa) Jos löydät sieltä itsellesi sopivaa tekemistä ota yhteyttä vaikkapa sähköpostitse - yhteystietomme löydät sivun alareunasta. Jos suunnittelet yhteistä tekemistä ystäväporukan tai perheeen/suvun kanssa paikkamme on ihanteellinen oma miljöö juuri tällaiseen yhteiseen aktiiviohjelmaviikkoon tai kokoontumiseen.

Vaellusohjelmissamme on erikseen ilmoitettu majoituksen luonne. Opastetuilla vaelluksilla jätät kaikki kiireet taakse - sinun ei tarvitse itse huolehtia matkatavaroiden kuljettamiseista eikä muistakaan järjestelyistä. Opas huolehtii puolestasi reitistä ja muustakin. Myös päiväohjelmat viikko-ohjelmapaketissamme ovat opastettuja. 

Keskikesän valo vaihtuu pian jo ruskan loistoon. Kanootti- , patikka-, ja pyöräilyvaellukset ja -retket kutsuvat aina kotijärveltä vuolaammin virtaaviin jokiin, Kansallispuiston metsiin ja tuntureille. Valoa riittää pitempiinkin ohjelmiin - jopa yöjuoksuihin....

Vielä löytyy Lapin Kultaa= Hillaa eli Lakkaa eli Suomuurainta  soiltamme kullankeltaisena. Sieni- ja mustikkasato odottaa poimijoitaan elo- syyskuulla.

Alkutalven valot ja värit tuovat esiin Lapin Mystiikan - sen taian mika vetää meitä puoleensa joka vuosi - vuodesta toiseen.

Tammikuun puolessavälissä ja Helmikuulla Lapin matkaajaa odottaa auringon kultaamat hanget, narisevat kengän jäljet ja talven tykkymetsät.

Maalis-Huhtikuulla Keskiyön Auringon maa ilmoittaa tulevasta. Silmiä häikäisevät hohtavat hanget ja sinivalkoinen taivas vauhittaa hitaammankin hiihtäjän hurjaan lentoon....

Kun meillä aurinko jo kelit rikkoo - riennämme ylemmäs - pohoisimmille tuntureille. Pulkkavaellus maailmamme kannella Kilpisjärven tuntureilla on hyvän talven uljas lopetus Toukokuulla.

Yötön yö - loppumaton päivä jatkuu aina siihen saakka kun
ruska värit värjää puut ja tunturivarvikot.

Olet tervetullut meille Tunturi-Lappiin ja Jerisjärvelle kaikkina vuodenaikoina.

 

canooing_on_the_jerisjrvi_lake88.jpg

rauhala_2b.jpg

rauhala_40b.jpg

indoors_2.jpgindoors_1.jpgins10.jpg

ins3.jpginside_3.jpg

 

 

alkukesn_rentukat.jpg